Tapahtumat vuodelle 2016

MAALISKUUSSA 2016:

uskalla innostua kuva

7.3.2016 olin vieraana USKALLA INNOSTUA -nettiseminaarissa, jossa keskustelin yrityksen päävalmentaja Ilkka Koppelomäen kanssa ruokakirjani sisällöstä ja vatsavaivojen sosiaalisesta merkityksestä. Vatsavaivat vaikuttavat ihmisen koko elämään ja arkeen. Siksi niiden hoitaminen oikeanlaisella ruokavaliolla on tärkeää. Voit katsoa seminaaritallenteen yllä olevasta linkistä. 

yle kantapöytä

9.3.2016 olin vieraana Ylen Kantapöydässä Musiikkitalolla (videotallenne kohta 28:20), jossa musiikkipainoitteiseen keskusteluun solahti sujuvasti myös aikamme kulttuurinen ilmiö ruokakirjani innoittamana: vatsavaivat ja niiden hoitaminen ruokavaliolla. Radiotallenne on kuunneltavissa Ylen sivuilla noin kuukauden ajan (haastatteluni alkaa kohdasta 28:50).

WGH logo

15.3.2016 klo 9-17 Helsingin Wanhassa Satamassa järjestetään Work goes happy -työhyvinvointitapahtuma, johon yleisöllä on vapaa pääsy. Tapahtuman tavoitteena on luoda uusia ideoita ja ajatuksia työhyvinvointiin ja työssä jaksamiseen. Minulla ja Annika Havasteella on tapahtumassa yhteinen Workshop-tila (E105), jossa vedämme useita innostavia luentoja

Tule kuuntelemaan ja hakemaan vinkkejä parempaan vireystilaan, aivojen ja vatsan terveyteen sekä mielen hyvinvointiin! Voit ostaa minulta tapahtumasta ruokakirjaa signeerattuna messuhintaan ja tutustua samalla upeisiin Mill & Mortarin luomumausteisiin ja suomalaisiin marjajauheisiin. Hyvä olo alkaa keittiöstä.

HUHTIKUUSSA 2016:

Suomalainen voi hyvin 2.4.2016

2.4.2016 vietetään Lahden Suomalaisen Kirjakaupan uudistetun myymälän avajaispäivää osoitteessa Aleksanterinkatu 17, 15110 Lahti. Päivän teemana on Voi hyvin! ja kello 14-15 kuullaan minun ja funktionaaliseen terveysfilosofiaan perehtyneen Annika Havasteen puheenvuorot. Pohdin omassa osuudessani muun muassa vatsavaivojen sosiaalista merkitystä, suolisto-ongelmia sekä FODMAP-ruokavalion toteuttamista vatsavaivojen hoitamisessa. Tule kuuntelemaan ja tekemään kirjaostoksia!

ilon ja valon markkinat kuva

9.-10.4.2016 vietetään Helsingin Wanhassa Satamassa kevään valovoimaisinta hyvinvointitapahtumaa. Tule viihtymään ja keräämään itsellesi ajankohtaisia oivalluksia kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Sunnuntaina klo 14-15 minä ja Annika Havaste olemme yhdessä lavalla puhumassa siitä, miten oikealla ravinnolla voi löytää kehon ja mielen tasapainon, jossa on hyvä olla. 

Luentoilta Lepolan Martat 11.4.2016

11.4.2016 klo 18-20.30 luennoin Järvenpäässä Myllytien toimintakeskuksessa (osoitteessa Myllytie 11) herkän vatsan hyvinvoinnista ja vatsavaivojen hoitamisesta ruokavaliolla Keski-Uudenmaan Yhdistysverkoston, Lepolan Marttojen ja Järvenpään Reumayhdistyksen järjestämässä kaikille avoimessa ja maksuttomassa hyvinvointi-illassa. Martat leipovat tilaisuuteen ruokakirjani resepteillä jotain herkullista tarjottavaa (kahvi/tee ja leivonnainen 4 euroa). Luennon jälkeen voit ostaa ruokakirjaani signeerattuna sekä tutustua ihaniin luomumausteisiin ja terveellisiin marjajauheisiin. 

kokkikurssi

14.4.2016 klo 16.30-21 Herkän vatsan kokkikoulu -ruokakurssi Helsingissä Uudenmaan Marttojen tiloissa. Kurssi on saanut paljon hyvää palautetta monipuolisesta sisällöstä, jossa yhdistyvät rento kokkailu ja funktionaaliseen terveysfilosofiaan nojaava ravintovalmennus. Kurssilla kokatut ruoat sopivat maidotonta, luontaisesti gluteenitonta ja FODMAP-ruokavaliota noudattaville. Kurssilta saat uusia ideoita ruoanlaittoon ja välineitä hyvään oloon ja terveeseen vatsaan. Ota kesä vastaan hyvinvoivana ja energisenä: tule kurssille! Katso tarkemmat kurssitiedot ja ilmoittautumisohjeet yllä olevasta linkistä.

"Kurssilla oli parasta itselle uusien mausteiden sekä ruoka-aineiden käyttö ruoan valmistuksessa." -Anne J.

"Ruoat olivat tosi maukkaita, mausteet ihania ja reseptit helppotajuisia. Kurssi auttoi ymmärtämään, että seuraava askel on miettimisen sijaan todella toimia suoliston hyväksi." -Saija S.

TOUKOKUUSSA 2016:

yoa asiakasilta

10.5.2016 klo 18-20.15 vietetään Mäntsälän Yo'a Puodilla (osoitteessa Keskuskatu 5) Herkän vatsan iltaa. Illan emäntänä toimii putiikin pitäjä Aulikki Lyytikäinen, joka on suunnitellut suomalaisille naisille kauniin ja laadukkaan vaatemalliston. Tule rentoutumaan, nauttimaan ruokakirjani reseptillä valmistettua raakakakkua ja kupillinen kahvia/teetä ja kuuntelemaan, miten herkkää vatsaa voi helliä luonnonmukaisella ruokavaliolla. Illan aikana voit myös tehdä ostoksia tarjoushinnoin.

vaiheessa mili kaikkonen

Kuuntele Radio Helsingin Vaiheessa -ohjeman podcast, jossa olen Mili Kaikkosen vieraana 18.5.2016 puhumassa vatsavaivojen ihanuudesta ja kurjuudesta. Lähetyksessä keskustellaan mm. vatsavaivojen sosiaalisesta merkityksestä, identiteetistä, naiseudesta, vatsavaivojen tuottamasta häpeästä, liikkumisesta ja monista muista arkisista kysymyksistä.

SYYSKUUSSA 2016:

viisas elama tampere 2016

Lämminhenkinen Viisas Elämä -viikonlopputapahtuma kokoaa Tampere-talolle  suuren joukon kirjallisuudesta, hyvinvoinnista ja elämän sopusoinnusta kiinnostuneita ihmisiä ja eri alan asiantuntijoita. Messuohjelman löydät täältä. Minun luentoni on SU 11.9. klo 15-15.40. Tervetuloa!

LOKAKUUSSA 2016:

nastafiilis 2016

1.10.2016 klo 10-16 hyvinvoinnista kiinnostuneet kohtaavat Järvenpää-talolla Nasta Fiilis -messuilla. Pidän tapahtumassa luennon klo 11-11.45, jossa pohdiskelen muun muassa sitä, miten vatsaongelmat vaikuttavat ihmisen koko elämään ja arkeen, aiheuttavat stressiä, masentavat ja sairastuttavat lopulta koko kehon. Onneksi voit löytää hyvän olon vatsaasi syömällä oikeaa, puhdasta ruokaa ja karsimalla ruokavaliosta herkälle vatsalle huonosti sopivia FODMAP-hiilihydraatteja. "Tule sellaisena kuin olet, lähde ajatuksia rikkaampana kotiin!"

JOULUKUUSSA 2016:

hyvinvointisummit

Kuuntele mielenkiintoisia videohaastatteluja Suomen suurimmassa hyvinvointitapahtumassa netissä. Aiheena johtavien asiantuntijoiden käytännölliset vinkit onnellisempaan elämään. Olen yhtenä esiintyjänä kertomassa siitä, miten kiusallisia vatsavaivoja voi hoitaa FODMAP-ruokavaliolla. Tapahtumaan voit liittyä osoitteessa: hyvinvointisummit.fi

Viisas elämä jouluklubi

Kirjanystävän joulukauppa on avoinna 3.-20.12.2016 Helsingissä Kauppakeskus Citycenterissä (Makkaratalossa) Rosebudin tiloissa. Tule KE 14.12. klo 19 kuuntelemaan Annika Havasteen ja minun yhteisluentoa. Aiheena: Mikä merkitys suolistolla ja sen mikrobistolla on koko terveyteen? Mikä on tärkeintä suoliston hyvässä hoidossa ja suoliston kapinoinnin rauhoittamisessa, ja miten FODMAP-ruokavaliota toteutetaan terveellisesti? 

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Verkkokurssit Työhyvinvointikoulutukset ja virkistyspäivät »