Yhteistyökumppanit

Ei kukaan yksin ole kyllin viisas. Kaikki me tarvitsemme kulkijoita rinnallemme.

annikahavaste

Ammennan tietoa vatsan ja suoliston hyvinvointiin muun muassa funktionaalisen lääketieteen opeilla toimivalta ravintovalmentaja Annika Havasteelta. Annika toimii ruokakurssieni yhteistyökumppanina. Kokemuksestani voin sanoa, että Annikan opit todella toimivat; kun hoitaa vatsaa ja suolistoa, se alkaa hoitaa sinua. Ja sama ravinto, joka hellii herkkää vatsaa, pitää myös vyötärön hoikkana ja aivot terveenä. Näillä ohjeilla voit unohtaa kaikki dieetit ja laittaa ruokavaliosi pysyvästi kuntoon.

Herkän vatsan hoitamisessa on hyvä kiinnittää huomiota ravinnon laatuun. Saan uusien reseptien kehittämiseen sponsorituotteita seuraavilta yhteistyökumppaneilta:

keskisenmyllyn logo

Keskisen mylly on valmistanut kotimaisia, luontaisesti gluteenittomia ja pehmeän makuisia tattarituotteita jo vuodesta 1995. Valikoimasta löytyvät tattarijauhot tuovat ryhtiä ja makua niin makeisiin kuin suolaisiin leivonnaisiin. Astetta karkeampi tattarirouhe sopii leipätaikinoihin, puuroihin ja esimerkiksi vuokien jauhottamiseen. Tattarihiutaleista voi valmistaa maistuvan puuron, joka soveltuu myös pehmoisten leipien pohjaksi. Kokonainen tattarisuurimo on suosikkini idätettynä. Myös tattarimakaroni on maistuva raaka-aine gluteenittomaan keittiöön.

marjatila raitaniemen logo

Marjatila Raitaniemi on keski-suomalainen perheyritys, joka tuottaa luomulaatuisia marjoja ilman kemiallisia lannoitteita ja torjunta-aineita. Tavaramerkin alta löydät hellävaraisesti pastöroidut makeuttamattomat täysmehut ja ihanat marjajauheet, jotka maustavat niin leipätaikinat, salaatinkastikkeet kuin marinaditkin.

urtekramin logoUrtekramin laajasta luomutuotevalikoimasta löydät kestävän kehityksen mukaisia elintarvikkeita sekä monia herkälle vatsalle sopivia erikoistuotteita. Luontaisesti gluteenittomat jauhot ja jauhoseokset pöllyävät jatkuvasti keittiössäni. Ja gluteenittomien pastojen makua ja rakennetta ei voita mikään! 

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Työhyvinvointikoulutukset ja virkistyspäivät