Suolistossa sijaitsevat toiset aivomme. Tämä tarkoittaa sitä, että ravinto vaikuttaa merkittävästi koko kehon ja mielen toimintaan. Syömämme ruoka ei ole vain vatsan täytettä, vaan se kytkeytyy laajemmin työhyvinvointiin, työssä jaksamiseen, vireystilaan ja työterveyteen.
Järjestän yrityksille yhteistyössä verkostoni kanssa ravintoaiheisia työhyvinvointikoulutuksia ja virkistyspäiviä. Koulutusten teemana on: miten ruoasta saa maksimaalisesti virtaa työpäivään. Koulutukset voidaan räätälöidä yrityksen tarpeisiin erilaisista moduuleista, kuten esimerkiksi luennoista, workshopeista, innostavasta ravintovalmennuksesta ja yhdessä kokkaamisesta.
Miksi työhyvinvointiin kannattaa panostaa?
- Se on keino näyttää työntekijöille, että heistä välitetään.
- Vähemmän sairauspoissaoloja: huonokuntoinen suolisto aiheuttaa stressiä, masennusta, paino-ongelmia, vireystilan laskua, univaikeuksia ja pysyviä vatsavaivoja sekä lisää kehon tulehdustiloja ja infektioita. Terveyttä tukeva ravinto pitää ihmiset työkykyisinä.
- Virkeä ja aktiivinen henkilöstö: ravinnosta saa virtaa erityisesti pimeään vuodenaikaan.
- Tuottavuus paranee: hyvinvoiva työntekijä on aikaansaava, motivoitunut ja luova.
- Vähemmän virheitä: oikea ravinto pitää aivot vireinä ja tukee keskittymiskykyä.
- Pidemmät työurat: stressi vähenee ja stressinsietokyky paranee.
Koulutuksista sanottua:
Hyvä, tiivis paketti infoa ja herkullisia reseptejä. Menee käyttöön!
Sain uusia ajatuksia, jotta voin tehdä jatkossa jotakin eri tavalla.
Herättävä ja mielenkiintoinen luento, joka motivoi elämäntapamuutoksiin.
Ihania uusia makuja! Nyt taas hetken muistaa tärkeitä ravintoon liittyviä asioita.
Mahtavat, oikeasti toteuttamiskelpoiset reseptit, joita voi soveltaa omassa elämässä.
Parasta kurssilla oli ruoan valmistaminen yhdessä ja tietysti syöminen!
Ota minuun yhteyttä, niin suunnitellaan ja toteutetaan yrityksellenne virkistävä koulutuspäivä, joka tukee henkilöstön työssä jaksamista!
Suosittelemme: