HerkänVatsanKokkikoulu_final_musta_lapinakyva_500

Tavoitteena hyvä olo ja terve vatsa

Turvottaako? Närästääkö? Kärsitkö ilmavaivoista tai ummetuksesta? Onko vatsasi usein kipeä iltaisin etkä tiedä, mistä vaivat johtuvat?

Pauliina_lapinakyva

Minusta

pauliina tervo

Olen Pauliina Tervo, kokkaamiseen hurahtanut valtiotieteiden maisteri, yrittäjä ja hyvän olon valmentaja. Kärsin 30 vuotta jatkuvista vatsavaivoista, jotka loppuivat, kun aloin noudattaa tervehdyttävää FODMAP-ruokavaliota ja hoitaa suolistoani luonnonmukaisesti.

Olen kirjoittanut kaksi FODMAP-ruokavalioon sopivaa ruokakirjaa: esikoisteokseni Herkän vatsan kokkikoulu – Miten valmistat gluteenittomia leivonnaisia ja vatsaystävällistä ruokaa (2016) ja Kasvisherkut (2017). Syksyllä 2020 julkaistaan uutuuskirjani FODMAP – Startti (Viisas Elämä). Ylläpidän tätä sivustoa, pidän vatsan hyvinvointiin liittyviä luentoja ja työhyvinvointivalmennuksia sekä valmennan ihmisiä ruokavalio- ja elämäntapamuutoksiin kehittämilläni verkkokursseilla. Tällä hetkellä täydennän lisäksi opintojani lukemalla ravitsemustiedettä Itä-Suomen avoimessa yliopistossa ja funktionaalista ravitsemusta Paula Heinosen kursseilla.  

Keittiössäni välttelen gluteenia ja FODMAP-hiilihydraatteja. Kehittelen uusia reseptejä ja käännän vanhoja ohjeitani FODMAP-ruokavalioon sopiviksi. Reseptieni tavoitteena on näyttää suuntaa kohti hyvää oloa ja tervettä vatsaa.

FACEBOOKISSA

Tilaa ilmainen uutiskirje ja pysy ajan tasalla!

Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Instagram