Minusta

pauliina tervo

Olen Pauliina Tervo, kokkaamiseen hurahtanut valtiotieteiden maisteri, yrittäjä ja hyvän olon valmentaja. Kärsin 30 vuotta jatkuvista vatsavaivoista, jotka loppuivat, kun aloin noudattaa FODMAP-ruokavaliota ja hoitaa suolistoani luonnonmukaisesti.

Olen kirjoittanut kaksi FODMAP-ruokavalioon sopivaa ruokakirjaa: esikoisteokseni Herkän vatsan kokkikoulu - Miten valmistat gluteenittomia leivonnaisia ja vatsaystävällistä ruokaa (2016) ja Kasvisherkut (2017). Ylläpidän tätä sivustoa ja kirjoittelen välillä ajatuksiani myös Herkän vatsan kokkikoulu -blogiin Viisas Elämä -sivustolle. Pidän luentoja vatsan hyvinvoinnista, vedän herkkävatsaisille suunnattuja kokkikouluja ja valmennan ihmisiä ruokavalio- ja elämäntapamuutoksiin verkkokursseillani

Tällä hetkellä opiskelen yliopistossa ravitsemustiedettä ja funktionaalista ravitsemusta Paula Heinosen johdolla.  

Keittiössäni välttelen gluteenia ja FODMAP-hiilihydraatteja. Kehittelen uusia reseptejä ja käännän vanhoja ohjeitani FODMAP-ruokavalioon sopiviksi. Reseptieni tavoitteena on näyttää suuntaa kohti hyvää oloa ja tervettä vatsaa.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Vinkkejä gluteenittomaan leivontaan