Olen Pauliina Tervo, kokkaamiseen hurahtanut valtiotieteiden maisteri. Kärsin 30 vuotta jatkuvista vatsavaivoista, jotka loppuivat, kun aloin noudattaa tervehdyttävää FODMAP-ruokavaliota ja hoitaa suolistoani luonnonmukaisesti. Olen täydentänyt koulutustani opiskelemalla ravitsemustiedettä ja urheiluravitsemusta Itä-Suomen avoimessa yliopistossa ja funktionaalista ravitsemusta Paula Heinosen kursseilla.
Olen kirjoittanut kolme FODMAP-ruokavalioon sopivaa ruokakirjaa: Herkän vatsan kokkikoulu – Miten valmistat gluteenittomia leivonnaisia ja vatsaystävällistä ruokaa (2016), Kasvisherkut (2017) ja FODMAP Startti (2020).
Keittiössäni välttelen gluteenia ja FODMAP-hiilihydraatteja. Kehittelen uusia reseptejä ja käännän vanhoja ohjeitani FODMAP-ruokavalioon sopiviksi. Reseptieni tavoitteena on näyttää suuntaa kohti hyvää oloa ja tervettä vatsaa.