HerkänVatsanKokkikoulu_final_musta_lapinakyva_500

Tavoitteena hyvä olo ja terve vatsa

Turvottaako? Närästääkö? Kärsitkö ilmavaivoista tai ummetuksesta? Onko vatsasi usein kipeä iltaisin etkä tiedä, mistä vaivat johtuvat?

Pauliina_lapinakyva

Tervehdyttävä Detox

** Kurssi ei ole myynnissä! **

Tervehdyttävä Detox -verkkokurssi tuo puhtia arkeen ja ryhtiä ruokavalioon. Ohjelman avulla kevennät, puhdistut ja hoikistut lempeästi ilman paastoa ja voimakkaita puhdistusreaktioita. Kurssilta saat lisäksi käytännön työkalut rasvamaksan hoitamiseen. 4 viikkoa vain 59 €.

fodmap ilmoittaudu nappi h 

MIKÄ ON TERVEHDYTTÄVÄ DETOX?

Tervehdyttävä Detox on kokonaisvaltainen ohjelma, joka tähtää kehon puhdistamiseen ja kilojen karistamiseen ilman paastoa. Koska suolisto on hyvinvoinnin solmukohta ja sillä on keskeinen rooli kehon detoxifikaatiossa eli puhdistusprosessissa, ohjelmassa ei keskitytä pelkästään kuona-aineiden siivoamiseen, vaan samalla pureudutaan näkyvien oireiden taustalla olevaan juurisyyhyn: huonokuntoisen suoliston tervehdyttämiseen.

Neljän viikon ohjelman aikana lähdetään tekemään pysyviä muutoksia elämäntapoihin, jotka korjaavat samalla suoliston epätasapainoa.

Kun suoliston kunto kohenee, kehon oma paranemisprosessi käynnistyy, kuonanpoisto aktivoituu ja maksa alkaa tervehtyä. Suolisto ja maksa ovatkin aivan erottamaton aisapari: jos suolisto on epätasapainossa, maksakin joutuu koville. Ja sama juttu tosin päin: rasvoittunut maksa saa koko ruoansulatuksen takkuamaan.

Kurssin aikana opit hoitamaan suolistoasi ja saat käytännön työkaluja, joilla voit aktivoida pysyvästi kehon myrkynpoistojärjestelmän ja saada uutta puhtia elämääsi.

Ohjelma on räätälöity herkkävatsaisille, ja kaikki kurssireseptit sopivat ärtyvän suolen oireyhtymää sairastaville ja FODMAP-ruokavaliota noudattaville.

Kurssin tavoitteena on hyvä olo, terve vatsa ja hoikistunut, energinen olemus!

marion michele 191320

Kuva: Marion Michele, Unsplash

MIHIN DETOXIA TARVITAAN – EIKÖ KEHO HOITELE HOMMAN IHAN ITSE?

Tiedetään, että kehossa on luonnostaan aivan mahtava myrkynpoistojärjestelmä, mutta huonot elämäntavat, epäterveellinen ruokavalio, stressaava elämäntyyli ja liiallinen nautintoaineiden käyttö kuormittavat sitä. 

Suurin osa kehoa kuormittavista tekijöistä tulee ruokavaliostamme. Lisäksi ympäristöstä ja ihon ja keuhkojen kautta tulevat kemikaalit häiritsevät hormonitoimintaa ja vaikuttavat suolistomikrobistoon epäsuotuisalla tavalla. Nykypäivänä on siis vaikea elää suolistoystävällisesti.

Kehoon tulevat myrkyt kulkeutuvat suoliston läpi, mutta jos suolisto ei toimi optimaalisesti, syntyy vaikeuksia. Huonokuntoinen suolisto on nimittäin yhteydessä koko kehon myrkynpoistojärjestelmään, eli maksaan, munuaisiin, ihoon ja keuhkoihin. 

Jos keho ei kykene suoriutumaan tehtävistään, kuona-aineet ja myrkyt alkavat kasaantua elimistöön – ja olotilasta tulee sen mukainen. Lopputuloksena on varsin huonovointinen ihminen, joka ei välttämättä koe olevansa terve. Ja mitä kurjempi olo, sitä epäterveellisemmin ihminen yleensä syö, mikä näkyy valitettavasti myös vyötäröllä. 

Tervehdyttävä Detox -ohjelman avulla pääset suolistoystävällisen elämäntavan alkuun, mikä tukee ihannepainoisen, energisen, hyvinvoivan ja terveen kehon rakentumista – ilman ankeaa kalorienlaskentaa ja laihduttamista.

Syömällä hyvin ja yhdistelemällä ruoka-aineet oikein saat ruoansulatuksen toimimaan, kehosi kukoistamaan, ihosi hehkumaan, hiukset kiiltämään ja vyötärön hoikistumaan pysyvästi!

fodmap ilmoittaudu nappi h

chungkuk bae 241046

Kuva: Chungkuk Bae, Unsplash

KUKA TARVITSEE DETOXIA?

Monet luonnonmukaiseen terveydenhoitoon perehtyneet asiantuntijat ovat sitä mieltä, että kehon ”suursiivous” on välillä paikallaan.

Voit hyötyä Tervehdyttävä Detox -ohjelmasta, jos:

 • olet perusterve aikuinen
 • olet ylipainoinen tai haluat hoikistua
 • sinulla on todettu ei-alkoholiperäinen rasvamaksa
 • olet väsynyt, uupunut ja mielialasi on matalalla erityisesti kaamosaikaan
 • olet jatkuvasti alakuloinen etkä saa oikein mitään aikaan
 • olet sokerikoukussa ja himoitset päivittäin nopeita hiilihydraatteja
 • nukut huonosti tai kärsit unettomuudesta
 • kärsit hereillä ollessasi aivosumun tunteesta
 • sinulla on epämääräisiä kipuja ja kolotuksia, joille ei ole löytynyt mitään lääketieteellistä diagnoosia
 • sinulla on täyteyden tunnetta ylävatsassa ja tuntuu, että ruoka ei sula kunnolla
 • sinulla on toiminnallisia vatsavaivoja, kuten turvotusta, ummetusta, vatsakramppeja, ripulia, ilmavaivoja ja vatsakipuja
 • kärsit pahanhajuisesta hengityksestä
 • ihosi oireilee: kärsit finneistä, epäpuhtauksista, allergioista ja ihottumista
 • kärsit toistuvista infektioista.

Jos edellä mainituissa oireissa oli jotain tuttua, kehosi voi olla Tervehdyttävän Detoxin tarpeessa. Huomioithan kuitenkin, että tämän kurssin ohjeilla ei ole tarkoitus korvata lääketieteellistä hoitoa.

Kurssilla ei keskitytä FODMAP-ruokavalioon, mutta se huomioidaan kurssin opetuksessa ja reseptiikassa. Kurssi sopii itsenäiseksi opiskelupaketiksi kaikille, jotka haluavat voida paremmin. Kurssi sopii myös jatkokurssiksi FODMAP-verkkokurssinHormonit hallintaan!, Rautastatus kuntoon! tai Rakas keho! -verkkokurssin suorittaneille. 

alexander mils instagram com alexandermils 320031 1

Kuva: Alexander Mils, Unsplash

KUN SUOLISTO TERVEHTYY JA KEHON pH TASAPAINOTTUU,  MUUTOKSIA ALKAA TAPAHTUA

Millä fiiliksillä kurssilaiset ovat neljän viikon valmennuksen jälkeen?

Voin suositella ja olen jo suositellutkin kurssia muille, koska tämä nainen voi ainakin niin paljon paremmin ja ruokarytmi on kohdillaan. Mun mielestä tässä oli parasta oikeesti kaikki, siis kokonaisuus. Oltiin selkeästi ajateltu kaikki huolella. Oikeasti, iso kiitos tästä. En edes liioittele, kun sanoin, että mun elämä pelastui tässä. Olin ihan oikeesti siinä jamassa, etten tiennyt miten jaksaa. Ei tässä vieläkään missään huippu vedossa olla, mutta on ihan mieletöntä huomata, että keho toimii jo paremmin, kun ajattelin, että se ei ikinä enää toimi ja koko ajan edelleen tapahtuu positiivia asioita. Lääkkeet on vähentynyt, niitä on vieläkin jonkin verran, mutta ei suuria määriä. Askel kerrallaan kohti parempivointista elämää ♥ Kiitos, että olet tehnyt näin suuren työn ja jaat sen kanssamme. Annan arvosanaksi täyden kympin. Satu

Ei ole Pauliinan voittanutta näissä hommissa ♥ Suorastaan hellyys on päällimmäisenä mielessä. Ihanaa, että olet alkanut tälle tielle ja koko kurssi on selkeä ja mielenkiintoinen. Opin taas itsestäni ja siitä, miten valtavan paljon voin vaikuttaa omilla valinnoilla elämäni laatuun, kaikin puolin. Tuija

Näin kurssimainoksen facebookissa ja se houkutti välittömästi. Asiaa pari päivää mietittyäni ilmoittauduin mukaan. FODMAPista tiesin ainoastaan pienen pintaraapaisun, joten kaikki oli kovin uutta. Kurssimateriaali on kuitenkin erinomainen. Kurssin lopetan 4,5 kg kevyempänä, vaikka työkiireiden vuoksi en ehtinyt liikuntaa yhtään normaalirutiinien lisäksi lisätä. Olo on kerrassaan huikea ja energinen. Turvotuksesta ei ole tarvinnut kärsiä koko aikana! Todella opettavainen detox-kuuri ilman nälkää ja hampaiden kiristelyä. – Sini

lukas blazek 256748

Kuva: Lukas Blazek, Unsplash

MITÄ HYÖTYÄ KURSSISTA ON? 

Tervehdyttävä Detox -ohjelman avulla:

 • Pömppövatsa pienenee, kun suoliston turvotus helpottaa ja nestekierto tehostuu.
 • Paino alkaa tippua ja jenkkakahvat sulavat: löydät kadonneen vyötärösi.
 • Maksa-arvot kohenevat: jo pieni painonpudotus vähentää merkittävästi rasvasolujen määrää maksassa.
 • Iho kaunistuu, kun ihottumat, kuivuus, epäpuhtaudet ja allergiat helpottavat.
 • Epämääräiset kiputilat voivat helpottaa.
 • Unen laatu paranee – heräät aamulla levänneenä ja virkeänä.
 • Toiminnalliset vatsavaivat helpottavat ja vatsan toiminta paranee.
 • Energia lisääntyy, virkistyt ja mieliala nousee.
 • Opit syömään tietoisesti ja yhdistelemään ruoka-aineet oikein, jolloin ruoansulatus ei turhaan kuormitu.
 • Opit kuuntelemaan kehoasi ja hoitamaan terveyttäsi luonnonmukaisesti.
 • Opit syömään säännöllisesti ja suolistoystävällisesti. Kun suolisto voi hyvin, kehon oma puhdistusjärjestelmä toimii tehokkaasti.
 • Opit tekemään terveyttä tukevia ruokavalintoja ja epäterveelliset ruokahimot laantuvat. Pääset irti sokerikoukusta!
 • Pysyt ihannepainoisena.
 • Kehon matala-asteinen tulehdus alkaa hellittää.
 • Verensokerisi tasoittuu. Tasainen verensokeri pitää matala-asteisen tulehduksen kurissa, olotilan energisenä ja vyötärön solakkana.

Tämän kurssin myötä olen saanut valtavasti uutta tietoa ja vaivat ovat todella helpottaneet. Olo on ollut paljon kevyempi ja energisempi. Varsinaisen detox-viikon ohjelman suoritin itse kevyemmin, enkä esimerkiksi käyttänyt mitään viherjauheita tms.. Toiveena ennen kurssia oli saada suolisto rauhoittumaan ja jatkuvat vatsakivut loppumaan ja se todellakin toteutui. Suurimpina vaikuttavina asioina ovat varmasti olleet yhdistelysääntö, kasvispitoisen ruuan lisääminen, selkeä ateriarytmi ja napostelun, sokerin ja kahvin käytön vähentäminen ja ylipäätään panostaminen uneen ja rentoutumiseen. Voisin, ja olen suositellutkin kurssia muille. Kurssiarvosanaksi annan täyden 10! Mitään en jäänyt kaipaamaan. KIITOS! – Katja

fodmap ilmoittaudu nappi h

edgar castrejon 459807

Kuva: Edgar Castrejon, Unsplash

TERVEHDYTTÄVÄ DETOX TUKEE HYVIEN SUOLISTOBAKTEERIEN RAKENTUMISTA

Suolisto on miljoonien bakteerien koti. Suoliston pöpökanta vaikuttaa siihen, ylläpitääkö se terveyttäsi vai sairauttasi. Suolistobakteerit ovat syypäitä myös lihomiseen ja siihen, jos et yrityksistäsi huolimatta ylimääräisiä kiloja karisemaan.

Huonot suolistobakteerit pystyvät ensinnäkin ottamaan ruoasta enemmän irti energiaa kuin hyvät suolistobakteerit. Siksi moni saattaa ihmetellä jatkuvaa painonnousua, vaikka ei juuri mitään ylimääräistä söisikään! Kun mikrobiepätasapaino korjaantuu, sinun on helpompi päästä ihannepainoon ja pysyä siinä.

Suolistobakteerit vaikuttavat ylipainoon myös matala-asteisen tulehduksen kautta. Pahisbakteerien synnyttämät tulehdusaineet edistävät rasvan varastoitumista maksaan ja kudoksiin sekä hidastavat rasva-aineenvaihduntaa. Siksi matala-asteinen tulehdus voi olla yksi syyllinen ylimääräisiin kiloihin.

Huonot suolistobakteerit voivat vaikuttaa myös siihen, miten paljon verensokeri nousee ruokailun jälkeen. Vaikka söisitkin terveellisesti, verensokerisi saattaa silti heitellä, mikä kerryttää rasvavarastoja. Kun opit tasoittamaan verensokerisi, hoikistuminen käy sutjakammin ja sinun on helpompi pysyä ihannepainossa.

Suolistobakteerit voivat myös viestittää aivoillesi haluavansa sellaista ruokaa, joka ylläpitää huonojen pöpöjen yhdyskuntaa suolistossasi. Kun bakteeriepätasapaino korjaantuu, sokerin ja nopeiden hiilareiden himo hellittää ja sinun on helpompi pysyä hyvissä ruokavalinnoissa.

sitruunamelissa

MITÄ OHJELMA SISÄLTÄÄ?

Tervehdyttävä Detox on 4 viikon ohjelma. Kurssimateriaali on jaoteltu viikko-ohjelmaksi, mikä helpottaa kurssin suorittamista. Voit seurata viikko-ohjelmaa tai suorittaa kurssin oman aikataulusi mukaan. Opiskeluaikaa on 3 kuukautta.

• VIIKKO 1. Ensimmäisellä viikolla pääset orientoitumaan kurssiaiheeseen, käynnistämään suoliston hoitamisen, tekemään tehtäviä, opettelemaan ruokien yhdistelyä ja ottamaan pysyviä askelia kohti terveempää elämää. Saat myös upean reseptipaketin käyttöösi, jotta voit syödä hyvin heti ensimmäisestä kurssipäivästä lähtien.

• VIIKKO 2. Toisella kurssiviikolla siivotaan hieman ruokavaliota ja valmistaudutaan lempeästi kohti varsinaista detox-viikkoa. Jos ruokavaliosi on ollut pitkään epäterveellinen, lihapainotteinen ja sisältänyt paljon sokeria ja nopeita hiilihydraatteja, ruokavalion tarkistaminen on kehollesi tarpeellinen.

• VIIKKO 3. Tällä viikolla kevennetään hieman ja keskitytään syömään hyvin sulavaa ja kehon pH:ta tasapainottavaa ruokaa. Ruokavalio saa olla yksilöllinen ja sinulle sopiva, mutta keskeisenä periaatteena on välttää suoliston toimintahäiriöitä aiheuttavia ja kehon happamuutta lisääviä ruokia. Kehon puhdistumista tuetaan luonnonmukaisten yrttivalmisteiden avulla, mutta halutessasi voit toteuttaa ohjelman ihan ilman ravintolisiäkin. Viikon aikana keskitytään myös vartalon ja mielen detoxiin; liikutaan ja hemmotellaan mieltä ja kehoa.

• VIIKKO 4. Viimeisellä kurssiviikolla haetaan tasapainoa, jonka avulla pystyt jatkamaan hyvää oloa tukevaa ruokavaliota vielä kurssin jälkeenkin. Tällä viikolla kerrataan, miten ylläpidät maksan terveyttä ja autat sitä jaksamaan. Lisäksi keskitytään itsensä johtamiseen, joihin kuuluvat teemat: Eroon tunnesyömisestä, Syö tietoisesti ja Kehopositiivisuus.

• KURSSIMATERIAALI ON KÄYTETTÄVISSÄSI saman tien kahden kuukauden ajan ostopäivästä. Sinulla on oikeus tulostaa tai tallentaa kirjallinen kurssimateriaali omaan käyttöösi. Materiaalin kaupallinen hyödyntäminen tai sen jakaminen somessa tai muulla tavalla on kielletty.

hirssihyve

MONIPUOLINEN OPETUSPAKETTI TARJOAA TYÖKALUT HUOLEHTIA HYVINVOINNISTA INNOSTAVASSA RYHMÄSSÄ

Kurssi sisältää kaiken tämän:

 • Runsaasti videoita, kirjallista opetusmateriaalia ja arkivinkkejä.
 • Käytännöllisiä kurssitehtäviä, joiden avulla sisäistät oppimaasi ja teet pysyviä elämäntapamuutoksia.
 • 50 vatsaystävällistä, maksaa tervehdyttävää reseptiä.
 • Vuorovaikutteisen kurssialustan, jossa on mahdollisuus käydä keskustelua minun ja muiden kurssilaisten kanssa, esittää kysymyksiä ja saada niihin vastauksia.

Lähde mukaan valmennukseen ja ota lähtölaukaus terveempään elämään!
KURSSIN KESTO: 4 viikkoa. Kurssin käyttöoikeus alkaa heti ja on voimassa kahden kuukauden ajan ostopäivästä.
HINTA: 59 € (sis. Alv 24 %)
fodmap ilmoittaudu nappi h

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi tunnukset, joilla pääset kirjautumaan verkkokurssille. 
Jos joku asia jäi mietityttämään, laita minulle viestiä: pauliina[at]fodmap-keittioni.fi

♥ pauliina

Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram